Over ons

De D-Reizen claimservice helpt bij het indienen van een claim bij alle luchtvaartmaatschappijen wanneer er problemen zijn geweest met vlucht zoals vertraging, annulering, overboeking of een gemiste aansluiten vlucht. In veel gevallen heeft u dan recht op een compensatie die op kan lopen tot €600,00 per persoon. ....

Sinds februari 2005 is er een verordening in werking die de passagiers moet beschermen tegen slecht beleid van de luchtvaartmaatschappijen. Tot op heden bemoeilijken de luchtvaartmaatschappijen de aanvraag van de compensatie en betalen ze maar mondjesmaat uit aan de consument. Overheden vinden dat consumenten het zelf moeten uitvechten met de machtige maatschappijen en willen hier niet tussenkomen.

Wij verzamelen veel claims en dienen deze in groten getale in bij de maatschappijen. Indien vervolgstappen nodig zijn, schakelen wij de juristen van een gerenommeerd advocatenkantoor in, die voor ons het juridische traject begeleiden. Hierdoor krijgt u als consument waar u recht op heeft.

In eerste instantie hopen wij dat u geen gebruik hoeft te maken van onze service. Mocht u onverhoopt toch problemen hebben gehad met uw vlucht dan staan wij graag voor u klaar.